Hakkımızda
YILDIZ DİL KURSU OLARAK;
 

1. İngilizcenin yıllardır ülkemizde neden öğretilemediğini biliyoruz.

2. Biz yenilikçi bir yaklaşımla, güvenli bir ortamda, İngilizceyi görsel ve işitsel öğelerle destekleyerek sınıfta değil hayatın içerisinde çeşitli etkinliklerle yaşayarak ve  uygulayarak öğretiyoruz.

3. Dünyada ve ülkemizde binlerce özel okul, çocukları yüksek kaliteli, uluslararası alanda tanınmış standartlara göre hazırlanmış sınavlara hazırlamaktadır. Biz de çocuklarımızı “Diller için Ortak Avrupa Referansı”na (CEFR) uygun
CAMBRIDGE YOUNG LEARNERS sınavlarına hazırlıyoruz.

4. Öğretmenlerimizin tamamını seçkin üniversitelerin mezunlarından, yurtdışı tecrübeli ve motivasyonu yüksek arkadaşlardan seçtik.

5. Kullanacağımız kaynaklar hocalarımız tarafından değerlendirilerek seçilmiş, tamamı “OXFORD UNIVERSITY PRESS” yayınlarıdır.

6. Konuşma derslerimiz ana dili İngilizce olan hocalarımız eşliğinde hayatın içerisinde çeşitli etkinliklerle haftada bir saat yapılacaktır.

7. Sınıflandırmalar hocalarımızın yapacağı seviye tespit sınavını müteakip öğrencilerimizin yaşları göz önüne alınarak yapılmaktadır.

8. Hafta içi çocukların okul dersleri ve ödevlerine yönelik ücretsiz etüt saatlerinin yanı sıra haftanın her günü çocuklarımız kendi evleri gibi gelip ödevleri ve anlamadığı konularda yardım alabileceklerdir.

10. YDS kursumuza katılarak yurtdışı görevlere ilk adımınızı atabilirsiniz. YDS (İngilizce) kursu hafta içi 3 gün, mesai sonrası, 19.30- 22.00 saatleri arasında planlanmıştır.

12. Sadece iki sınıfımız ve sınırlı kontenjanımız vardır.

13. Mensubu olmakla her zaman gurur duyduğum TSK personeline ve ailelerine OYAK eğitim indirimleri kapsamında  %25 indirim uygulanacaktır.

14. Evinizin yanı başındayız…Bizimle görüşmeden kurs kaydı yaptırmayın.!!!!…